Vega Ankara Yeni Albüm Lansman Konseri

Vega 9 Aralık Cumartesi Saat 22:00 da Yeni Albüm Lansmanı için Ankara‘da Sevenleri İle Buluşacak.

Vega, 12 yıl aradan sonra ‘Delinin Yıldızı’ adlı albüm ile yeniden dinleyicilerle buluşacak.
Türkiye rock müziğinin önemli gruplarından Vega, 12 aradan sonra yeni bir albümle dinleyicilere ‘merhaba’ dedi. 2005 yılında yayımlanan albümlerinin ardından çalışmalarına ara veren grup, ‘Delinin Yıldızı’ adlı albüm ile yeniden dinleyicilerle buluşacak.

Albüm, grubun müzikal olarak uzun zaman birlikte yol aldıkları Serkan Hökenek ile birlikte kaydedildi. ‘Delinin Yıldızı’ 10 yeni şarkıdan oluşuyor.

Vega, tanıtım konseri için, 9 Aralık’da Ankara If Performance Hall sahnesinde olacak.

VEGA

Vega 1996 yılında Tugrul Akyüz , Deniz Özbey ve Mert Koral’in birlikte çalışmaya başlaması ile kuruldu. Özbey’in ilk vokal denemesi, NRL müziğin dikkatini çekince, ilk albüm “Tamam Sustum” geldi. (1999) Ardından gelen canlı performans tecrübeleri , ikinci albümleri “Tatlı Sert” in yapılmasında büyük etken oldu. 2003 başında Mert Koral’in ayrılması ile iki kişi kalan Vega, aynı yıl içerisinde “Hafif Müzik” albümünün çalışmalarına başladı.

2004 eylül ayında Serkan Hökenek ve Tugrul Akyüz prodüktörlüğü kendileri yapma kararı aldı ve masa başına oturdu. Büyük bölümü ev stüdyosunda tamamlanan albüm 5 Aralık 2005 tarihinde Sony GRGDN etiketi ‘Hafif Müzik’ adı ile yayınlandı.