Beton Orman’dan compilation albüm: “B.O HAL”

Reggae ve rap sahnelerinden tanıdığımız çok sayıda DJ, MC ve müzisyeni bir araya getiren “B.O HAL” compilation albümü 4 Nisan’da Beton Orman etiketiyle yayınlandı.

Beton Orman son bir senedir hazırlıkları devam eden “B.O HAL” albümü ile geri döndü! BETON ORMAN etiketi ile yayınlanan albüm, 16 sanatçıyı bir araya getiriyor. 2016 yılında yayınlanan “Beton Orman Dub Sampler” albümüne nazaran daha geniş bir sound çeşitliliği barındıran albüm Reggae, Dub, Hip-Hop türevlerini harmanlıyor. Beton Orman İstanbul Dub Sampler Vol. 1 (2016) albümünden sonra Beton Orman imzasıyla yayınlanan ikinci compilation albüm olan “B.O HAL”, bu kez farklı müzikal disiplinlerden gelen sanatçıları buluşturuyor.
Albümde yer alan Ezhel, Aga B, Da Poet, Farazi ve Ben Büdü gibi Hip-Hop sound üstatlarının parçalarında Karayip dokunuşları hissediliyor. Bunun yanı sıra “B.O HAL”de underground familyasının tanıdık isimleri olan King Fifi, Da Frogg, Genjah, Komadub, Afel, Levvera, SVS ve albümdeki tek grup olma özelliğini taşıyan Dub Again yer alıyor.
Albümde yer alan Ezhel, Aga B, Da Poet, Farazi ve Ben Büdü gibi Hip-Hop sound üstatlarının parçalarında Karayip dokunuşları hissediliyor. Bunun yanı sıra “B.O HAL”de underground familyasının tanıdık isimleri olan King Fifi, Da Frogg, Genjah, Komadub, Afel, Levvera, SVS ve albümdeki tek grup olma özelliğini taşıyan Dub Again yer alıyor.dir hazırlıkları devam eden “B.O HAL” albümü ile geri döndü! BETON ORMAN etiketi ile yayınlanan albüm, 16 sanatçıyı bir araya getiriyor. 2016 yılında yayınlanan “Beton Orman Dub Sampler” albümüne nazaran daha geniş bir sound çeşitliliği barındıran albüm Reggae, Dub, Hip-Hop türevlerini harmanlıyor. Beton Orman İstanbul Dub Sampler Vol. 1 (2016) albümünden sonra Beton Orman imzasıyla yayınlanan ikinci compilation albüm olan “B.O HAL”, bu kez farklı müzikal disiplinlerden gelen sanatçıları buluşturuyor.